Салцбург

  во

  Поранешниот премиер на Хрватска Иво Санадер е првиот премиер и највисок владин функционер во поранешна Југославија кој лежел во затвор, осуден за воено ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Канцеларијата на австриското државно обвинителство за борба против економскиот криминал и корупција започна истрага против австриски контраразузнавачки агент, ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Канцеларијата на австриското државно обвинителство за борба против економскиот криминал и корупција започна истрага против австриски контраразузнавачки агент, ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Пензионираниот полковник на австриската армија обвинет дека работел како руски шпион е уапсен, објавија обвинителите. Тој е уапсен под сомневање дека би може ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Пензионираниот полковник на австриската армија обвинет дека работел како руски шпион е уапсен, објавија обвинителите. Тој е уапсен под сомневање дека би може ...
  сите 53 | | | веќе видена