Петров

  во

  Пишува Тодор ПЕТРОВ Нападот е најдобра одбрана, ама ... Изјавата на Оливер Спасовски дека секоја активност, дури и тие на интернет, кои се насочени кон ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Академија Пандев останува лидер во македонската Прва лига по убедливата 4:2 победа над прилепска победа, но веднаш зад нив е и шампионот Шкендија, откако ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Во црквата Св. Кирил и Методиј, владиката Агатангел одржува света литургија против промена на името на нашата држава. Тој потсетува на светоста на името на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Во рамки на културното лето „Звуците на културата“ во општина Ѓорче Петров, познатото музичко дуо Силви Бенд утре вечер ќе настапи со својот перформанс, ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Во рамки на културното лето „Звуците на културата“ во општина Ѓорче Петров, познатото музичко дуо Силви Бенд утре вечер ќе настапи со својот перформанс, ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Европската недела на мобилност 2018 во Скопје заврши со комбинирање на железнички и превоз со велосипед. Активисти од здружението „Прв до врв“ и од ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Град Скопје во соработка со Македонски железници - Транспорт, Македонски железници – Инфраструктура, здружението „Прв до врв“ и граѓанската иницијатива „На ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Град Скопје во соработка со Македонски железници - Транспорт, Македонски железници – Инфраструктура, здружението „Прв до врв“ и граѓанската иницијатива „На ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Европската недела на мобилност 2018 во Скопје заврши со комбинирање на железнички и превоз со велосипед. Активисти од здружението „Прв до врв“ и од ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Од Лисиче до главната железничка станица во Скопје со воз денеска група велосипедити стасаа за 4 минути, а потоа со нивните велосипеди возеа низ градот. ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Градот Скопје во соработка со Македонски железници - Транспорт, Македонски железници – Инфраструктура, здружението „Прв до врв“ и граѓанската иницијатива „На ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Градот Скопје во соработка со Македонски железници – Транспорт, Македонски железници – Инфраструктура, здружението „Прв до врв“ и граѓанската иницијатива „На ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Град Скопје во соработка со Македонски железници – Транспорт, Македонски железници – Инфраструктура, здружението „Прв до врв“ и граѓанската иницијатива „На ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Европската недела на мобилност 2018 во Скопје заврши со комбинирање на железнички и превоз со велосипед. Активисти од здружението „Прв до врв“ и од ...
  сите 45 | | | веќе видена