Панче Кралев

  во

  Штип/Охрид, 15. септември 2018 (ИНПРЕС) – Секогаш активните акцијаши од охридското здружение „Брег на младоста“, во Штип се собраа на истото место на кое ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Министерството за образование и наука (МОН) вечерва, преку соопштение до медиумите, апелира Алијанса за Албанците да не шири невистини и лажни вести поврзани ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Министерството за образование и наука (МОН) вечерва, преку соопштение до медиумите, апелира Алијанса за Албанците да не шири невистини и лажни вести поврзани ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Министерството за образование и наука (МОН) вечерва, преку соопштение до медиумите, апелира Алијанса за Албанците да не шири невистини и лажни вести поврзани ...
  сите 15 | | | веќе видена

  - Владата на Република Македонија ги следи принципите на отвореност, транспарентност и отчетност во својата работа и во таа насока информира дека сите ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Груевски имал 91 советник кои годишно чинеле 1,73 милиони евра, еве ги имињата… Поранешниот претседател на Владата на Република Македонија Никола Грувески имал ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија ги следи принципите на отвореност, транспарентност и отчетност во својата работа и во таа насока сите советници на ...
  | | веќе видена | слични

  Владата на Република Македонија ги следи принципите на отвореност, транспарентност и отчетност во својата работа и во таа насока сите советници на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ донесе одлука за утврдување на датум, место на одржување и број на делегати на вонредниот 16 Конгрес на партијата, изјави ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Активистот во Шарената револуција Замир Мехмети, по предлог на Владата предводена од премиерот Зоран Заев и СДСМ од денеска е член на Одборот на директори на Телеком. Професионалното портфлио на Замир Мехмети сигурно не му обезбедува директорка позција, па јавноста живо сја интересира со кои предиспозиции, кавилитети, искуства и критериуми Мехмети станува директор во компанија во која Владата учествува со 38,68 проценти во сопственичката структура. Полициска држава: МВР затвора Фејсбук и Твитер профили кои објавуваат за директиското унапредување на шарениот револуционер Замир Мехмети во Телеком Замир Мехмети е истакнат борец против „режимот на Никола Груевски“ и активист на Шарената револуција. На минатогодишните дивеења беше член на групата „Шарени командоси“ кои со пластични пушки наполнети со боја, ги боеја фасадите на државните институции. Мехмети е поранешен член на Советот за радиодифузија, а работеше и како новинар во „Макфакс“. Тој во животот нема работено ништо што е поврзано со телекомуникациите и ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Активистот во Шарената револуција Замир Мехмети, по предлог на Владата предводена од премиерот Зоран Заев и СДСМ од денеска е член на Одборот на директори на Телеком. Професионалното портфлио на Замир Мехмети сигурно не му обезбедува директорка позција, па јавноста живо сја интересира со кои предиспозиции, кавилитети, искуства и критериуми Мехмети станува директор во компанија во која Владата учествува со 38,68 проценти во сопственичката структура. Полициска држава: МВР затвора Фејсбук и Твитер профили кои објавуваат за директиското унапредување на шарениот револуционер Замир Мехмети во Телеком Замир Мехмети е истакнат борец против „режимот на Никола Груевски“ и активист на Шарената револуција. На минатогодишните дивеења беше член на групата „Шарени командоси“ кои со пластични пушки наполнети со боја, ги боеја фасадите на државните институции. Мехмети е поранешен член на Советот за радиодифузија, а работеше и како новинар во „Макфакс“. Тој во животот нема работено ништо што е поврзано со телекомуникациите и ...
  сите 29 | | | веќе видена