Ноќта

  во

  По обилните врнежи од дожд, кои синоќа ја зафатија Битола и по целоноќните интервенции на терен од страна на екипите, денес увид на најпогодените локации во ...
  сите 17 | | | веќе видена

  По обилните врнежи од дожд, кои синоќа ја зафатија Битола и по целоноќните интервенции на терен од страна на екипите, денес увид на најпогодените локации во ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Улиците во некои области во Лондон и другите градови беа преполни со луѓе кои ги пиеја своите први чаши пиво уште од март, консумирајќи големи количини, така ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Локалните јавни претпријатија во Битола во соработка со граѓаните денеска ги санираат последиците од вчерашното невреме што го погоди овој град. Најпогодените ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Демонстрантите во Балтимор во текот на ноќта ја собориле статуата на Кристофер Колумбо и ја фрлиле во Атлантскиот океан. Снимките објавени на социјалните мрежи ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Демонстрантите во американскиот град Балтимор во текот на ноќта го срушија споменикот на Кристофер Колумбо и го фрлија во Атлантскиот океан. На снимките ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Демонстрантите во американскиот град Балтимор во текот на ноќта го срушија споменикот на Кристофер Колумбо и го фрлија во Атлантскиот океан. На снимките ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Демонстрантите во Балтимор во текот на ноќта ја собориле статуата на Кристофер Колумбо и ја фрлиле во Атлантскиот океан. Снимките објавени на социјалните мрежи ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Демонстрантите во Балтимор во текот на ноќта ја собориле статуата на Кристофер Колумбо и ја фрлиле во Атлантскиот океан. Снимките објавени на социјалните мрежи ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Демонстрантите во Балтимор во текот на ноќта ја собориле статуата на Кристофер Колумбо и ја фрлиле во Атлантскиот океан. Снимките објавени на социјалните мрежи ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Демонстрантите во Балтимор во текот на ноќта ја собориле статуата на Кристофер Колумбо и ја фрлиле во Атлантскиот океан. Снимките објавени на социјалните мрежи ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Демонстрантите во Балтимор во текот на ноќта ја собориле статуата на Кристофер Колумбо и ја фрлиле во Атлантскиот океан. Снимките објавени на социјалните мрежи ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Демонстрантите во Балтимор ја соборија статуата на Кристофер Колумбос во текот на ноќта и ја фрлија во Атлантскиот океан. Снимките објавени на социјалните ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Единаесет припадници на полицијата на британската полиција се повредени при обидот да растурат незаконска забава ноќта кон саботата во лондонските региони ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Познатата англиска пејачка, со тажна судбина, била родена на 14 септември 1983 година, во Лондон, а почина на 23 јули 2011 година. Наместо нејзината животна ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Четиринаесет тела се пронајдени во поплавен дом за пензионери, а едно тело пронашле спасувачите во близина на свлечиште. Бројот на загинати сè уште не е ...
  сите 27 | | | веќе видена