МОК

  во

  Двете заедно со Унгарката Черновицки застанаа на победничкото постоље додека се интонираше косовската химна. Оваа вест од спортот не би била многу значајна , ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Демир Далип, претставник на Египќаните, реагира на тврдењата на претседателите на шесте здруженија на Египќаните од Охрид, Струга, Кичево, Ресен и Битола дека ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Република Кореја и Северна Кореја се договорија да го информираат Меѓународниот олимписки комитет (МОК) за намерата заеднички да се кандидираат за домаќини на ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Од МОК (Меѓународниот олимписки комитет) излегоа со информација дека на Олимписките игри во Пекинг што ќе се одржат во 2022 година, ќе се воведат седум нови ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Македонија има голем пливачки талент кој има потенцијал да стане нашиот најдобар пливач, Ева Петровска со само 14 години веќе постигнува резултати кои го вртат ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Освоениот бронзен медал на македонскиот каратист Фаик Весели, на Младинските Олимписки Игри што се одржаа во Буенос Аирес, Аргентина, беше повод за денешната ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Велешкото езеро „Младост“ омилено и препознатливо како рекреативен центар и место за одмор на велешани и бројни туристи од земјава и странство се’ повеќе ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Велешкото езеро „Младост“ омилено и препознатливо како рекреативен центар и место за одмор на велешани и бројни туристи од земјава и странство се’ повеќе ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Македонската делегација на Младинските олимписки игри (МОИ) во Буенос Аирес (Аргентина) неочекувано остана без еден од спортистите од кои очекувавме да се ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Македонскиот олимписки комитет (МОК) информира дека Анамарија Георгиевска нема да настапи на Младинските олимписки игри Буенос Аирес 2018, иако таа на 6 април ...
  сите 34 | | | веќе видена

  М акедонскиот олимписки комитет (МОК) информира дека Анамарија Георгиевска нема да настапи на Младинските олимписки игри Буенос Аирес 2018, иако таа на 6 април ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Македонскиот олимписки комитет информира дека Анамарија Георгиевска нема да настапи на Младинските олимписки игри Буенос Аирес 2018. Таа на 6 април минатата ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Шестмина спортисти во шест спорта (атлетика, карате, џудо, пливање, таекводно и борење) придружувани од шестмина тренери ќе учествуваат на третите Младински ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Во периодот од 6-ти па се до 18-ти октомври, во Буенос Аирес ќе се одржат третите летни Младински Олимписки Игри на кои нашата земја ќе биде претставувана од ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Во периодот од 6-ти па се до 18-ти октомври, во Буенос Аирес ќе се одржат третите летни Младински Олимписки Игри на кои нашата земја ќе биде претставувана од ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Македонија со шест спортисти ќе биде претставувана на Младинските Олимписки Игри во Аргентина. Од сабота (6-ти) па се до 18-ти октомври, во Буенос Аирес ќе се ...
  сите 30 | | | веќе видена