Мјанмар

  во

  Во Светскиот извештај за 2019 година Хјуман Рајтс Воч оценува дека на глобално ниво луѓето сѐ повеќе се борат за своите права. ХРВ уште од 1989 година објавува ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Судот во Мјанмар денеска ги отфрли жалбите на двајацата новинари на Ројтерс, кои се осудени на седум години затвор поради кршење на Законот за државни тајни. ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Судот во Мјанмар денеска ја отфрли жалбата на двајцата новинари од „Ројтерс“ осудени на седум години затвор под обвинение за откривање државни тајни, врз ...
  сите 4 | | | веќе видена

  По одлуката на судот во Мјанмар за отфрлање на жалбата на двајцата новинари на „Ројтерс“, кои се осудени на седум години казна затвор поради кршење на законот ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Судот во Мјанмар денеска ја отфрли жалбата на двајцата новинари од Ројтерс осудени на седум години затвор под обвинение за откривање државни тајни, врз основа ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Судот во Мјанмар денеска ги отфрли жалбите на двајацата новинари на Ројтерс, кои се осудени на седум години затвор поради кршење на Законот за државни тајни. ...
  сите 6 | | | веќе видена

  По одлуката на судот во Мјанмар за отфрлање на жалбата на двајцата новинари на „Ројтерс“, кои се осудени на седум години казна затвор поради кршење на законот ...
  сите 7 | | | веќе видена

  По одлуката на судот во Мјанмар за отфрлање на жалбата на двајцата новинари на „Ројтерс“, кои се осудени на седум години казна затвор поради кршење на законот ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Судот во Мјанмар денес ја одби жалбата за двајцата новинари на Ројтерс кои се осудени на седум години затвор врз основа на обвиненијата за оддавање на државни ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Судот во Мјанмар денес ја одби жалбата за двајцата новинари на Ројтерс кои се осудени на седум години затвор врз основа на обвиненијата за оддавање на државни ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Судот во Мјанмар денеска ги отфрли жалбите на двајцата новинари на Ројтерс, кои се осудени на седум години затвор поради кршење на Законот за државни тајни. ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Судот во Мјанмар денеска ги отфрли жалбите на двајацата новинари на Ројтерс, кои се осудени на седум години затвор поради кршење на Законот за државни тајни. ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Американскиот „свиркач“ Даниел Елсберг, познат по откривањето во медиумите на доверливи документи за американската воена вмешаност во Виетнам, е добитник на ...
  | | веќе видена

  Американскиот „свиркач“ Даниел Елсберг, познат по откривањето во медиумите на доверливи документи за американската воена вмешаност во Виетнам, е добитник на ...
  сите 3 | | | веќе видена