Лиза

  во

  Пет британски убавици беа дел од „Spice Girls”. Некои со поголем талент за пеење, некои со помал, но за едно ќе се согласиме- сите беа одлични за правење шоу. ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Ќерката на Стив Џобс го опишува основачот на „Епл“ како злобна личност која успеала во животот. Изјави дека неговото однесување било неподносливо за луѓето ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Ќерката на Стив Џобс го опишува основачот на „Епл“ како злобна личност која успеала во животот. Изјави дека неговото однесување било неподносливо за луѓето ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Ќерката на Стив Џобс го опишува основачот на „Епл“ како злобна личност која успеала во животот. Изјави дека неговото однесување било неподносливо за луѓето ...
  сите 8 | | | веќе видена

  "Имав активен живот отколку било кои 10 луѓе кои ќе ги ставите заедно, беше тоа неверојатно возење. Затоа смртта е во ред", рекол своевремено Патрик ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Уличниот уметник Бенкси се огради од изложбата на негови дела во Москва, објаснувајќи дека никогаш не би наплаќал за луѓето да ја видат неговата уметност. ...
  сите 2 | | | веќе видена