ЛЦД

  во

  Краток разговор со Дарко Спасев - актуелен помошник директор, поранешен ученик од СУГС "Марија Кири-Склодовска" околу уписите во средните училишта и можностите ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Јовица Стојановиќ, директорот на Управата за извршување на санкциите, во емисијата „Стадион“ на Канал 77 вели дека „Кумановска група“ од Диво Насење не се ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Борче Стаменов е ентузијастот кој многумина веднаш ќе го поврзат со „Донирај Компјутер“. Станува збор за хумана акција со која се донираат компјутери на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  За потребите на тековното работење раководство на детската градинка „Детелинка” од Крива Паланка набави ново возило за транспорт и дистрибуција на храната во ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Еден од тоалетите во ООУ „Кире Гаврилоски-Јане“ е прилагоден и адаптиран кон условите кои се неопходни за лицата со посебни потреби, а со средствата обезбедени ...
  | | веќе видена | слични

  Во Делчево, Берово, Македонска Каменица и Пехчево околу 100-тина лица се пријавиле за фаќање на чесниот крст, кој во недела ќе биде фрлен во водите на ...
  сите 271 | | | веќе видена

   Технологијата постојано еволуира и напредува, барем во теорија, а тоа значи дека старата технологија најчесто е истисната за да направи место за новата. ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Заморни очи, претерана будност, замаглен вид, главоболки се само некои од симптомите кои ги чувствуваме кога подогло време гледаме во екран. Луѓето кои работат ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Прељубничките афери во високата политика постојат секогаш, но прељубите на Бил Клинтон биле толку бројни, сочни и јавни што му ја обележиле кариерата. Во текот ...
  сите 4 | | | веќе видена