Куала Лумпур

  во

   „На еден припадник на Масаи племето му дадов моја облека, беше премногу благодарен. Станавме пријатели и сè уште се допишуваме преку апликацијата What’s up. ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Пилотот Данијел Бојер тврди дека преку „Гугл мап“ го открил местото на падот на малезискиот авион MH370, кој пред четири години исчезна мистериозно за време на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Денешнот ден 17 октомври го обележаа следните нaстани: 1760.- Роден е Клод Анри Сен Симон, француски социјалист, утопист и филозоф. Без оглед на идеалистичкото ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Експертите велат дека однесувањето на пилотот на авионот на летот "MH370", кој одненадеж исчезнал, капетанот Закари Ахмад Шах, било алармантно. Поновите ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Технолошкиот експерт од Велика Британија и видео-продуцент, Иан Вилсон, верува дека по пат на “Google Earth” го пронашол исчезнатиот малезиски авион “MH370”. ...
  сите 4 | | | веќе видена

  36-годишниот Хасан ал Контар во 2006. година ја напуштил родната Сирија и отишол да живее во Обединетите Арапски Емирати. Меѓутоа, кога во 2011. година во ...
  сите 7 | | | веќе видена

  36-годишниот Хасан ал Контар во 2006. година ја напуштил родната Сирија и отишол да живее во Обединетите Арапски Емирати. Меѓутоа, кога во 2011. година во ...
  сите 11 | | | веќе видена

  36-годишниот Хасан ал Контар во 2006. година ја напуштил родната Сирија и отишол да живее во Обединетите Арапски Емирати. Меѓутоа, кога во 2011. година во ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Технолошкиот експерт од Велика Британија и видео-продуцент, Иан Вилсон, верува дека по пат на "Google Earth" го пронашол исчезнатиот малезиски авион "MH370". ...
  сите 5 | | | веќе видена