Копенхаген

  во

  „Пет става во дур“ е насловот на претстојниот концерт на Македонската филхармонија кој ќе се одржи во четврток, на 28 февруари во 20 часот. На последниот ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Пет става во дур“ е насловот на претстојниот концерт на Македонската филхармонија кој ќе се одржи в четврток, на 28 февруари, во 20 часот. На последниот ...
  сите 7 | | | веќе видена

  „Пет става во дур“ е насловот на претстојниот концерт на Македонската филхармонија кој ќе се одржи в четврток, на 28 февруари, во 20 часот. На последниот ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Не само што е главен град на најсреќната земја на светот, Копенхаген е и една од дестинациите кои дефинитивно треба подобро да ги запознаете. Причини за среќа ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Данската Влада објави дека планира да гради девет вештачки острови на територијата на Копенхаген, кои треба да генерираат обновлива енергија. Изградбата на ...
  сите 11 | | | веќе видена