Клинички

  во

  Синдикатот на Клинички центар го поддржува протестот под мотото „Стоп за насилство врз здравствени работници“ организиран од Асоцијацијата на специјализанти и ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Во Македонија има околу 150 до 160 заболени од Хронична миелоична леукемија – ХМЛ, истакна денеска Пепо Леви, претседател на Здружението за помош на заболени ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Синдикатот на Клинички центар го поддржува протестот, што под мотото „Стоп за насилство врз здравствени работници“ е најавен за утре на хелиодромот на ...
  сите 179 | | | веќе видена

  26 директори на скопските клиники добија прекршочни пријави од Антикорупциска комисија бидејќи не доставиле анкетни листови за тоа колку имот поседуваат и дали ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Во тужбата се наведува дека обвинетиот исто така прокоцкал милион долари во текот на патувањето во Лас Вегас и позајмувал пари од мафијаши. Син на милијардер ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Европската Унија ќе инвестира над 48 милиони евра од Европскиот регионален фонд за развој за да овозможи проширување на детската болница во Сребрњак и да ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Европската Унија ќе инвестира над 48 милиони евра од Европскиот регионален фонд за развој за да овозможи проширување на детската болница во Сребрњак и да ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Синдикатот на Клинички центар го поддржува протестот, што под мотото „Стоп за насилство врз здравствени работници“ е најавен за утре на хелиодромот на ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Во Македонија има околу 150 до 160 заболени од Хронична миелоична леукемија – ХМЛ, истакна денеска Пепо Леви, претседател на Здружението за помош на заболени ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Во Северна Македонија има околу 150 до 160 заболени од Хронична миелоична леукемија – ХМЛ, истакна денеска Пепо Леви, претседател на Здружението за помош на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Синдикатот на Клинички центар го поддржува протестот под мотото „Стоп за насилство врз здравствени работници“ организиран од Асоцијацијата на специјализанти и ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Синдикатот на Клинички центар го поддржува протестот, што под мотото „Стоп за насилство врз здравствени работници“ е најавен за утре на хелиодромот на ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Под мотото „Стоп за насилство врз здравствени работници“, лекарите и медицинскиот персонал утре почнувајќи во 11 часот ќе одржат полчасовен мирен протест на ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Синдикатот на Клинички центар го поддржува протестот, што под мотото „Стоп за насилство врз здравствени работници“ е најавен за утре на хелиодромот на ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Синдикатот на Клинички центар го поддржува протестот, што под мотото „Стоп за насилство врз здравствени работници“ е најавен за утре на хелиодромот на ...
  сите 179 | | | веќе видена