ЈО

  во

  На јутјуб каналот „Обнова на режимот“, денеска се објавени четири нови аудио снимки на кои се слуша гласот на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, кој, ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Снимките кои се појавија денеска на Интернет и на кои наводно се слуша гласот на лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски откриваат за неговиот однос кон ...
  сите 42 | | | веќе видена

  На интернет осамнаа нови аудио снимки на кои се слуша како Христијан Мицкоски ги убедува независните пратеници, кои претходно ги ибрка од партијата, како ги ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Овие 2,5 години видовте како од петни жили се трудиме да ја растуриме таа структура и кула од партиски влијанија и пипци кои ги пуштиле низ судството и ...
  сите 231 | | | веќе видена

  Овие 2,5 години видовте како од петни жили се трудиме да ја растуриме таа структура и кула од партиски влијанија и пипци кои ги пуштиле низ судството и ...
  сите 231 | | | веќе видена

  Денеска на Јутјуб каналот „Обнова на режимот“ се појавија уште четири нови аудио-снимки на кои претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски разговара со ...
  сите 42 | | | веќе видена

  “ Катица се знае ”, “ со Јово сум договорен ”, “ судот одлучи трас трас ” - така се реформира судството во Македонија во мандатот на Заев. И не само тоа, да ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Нови „бомби“ се објавени утрово на Јутјуб каде се слуша лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, кој според името на една од снимките, имал тајна средба со ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Предмалку на јутјуб каналот „Обнова на режимот“ се објави 4 нови аудио снимки на кои се слуша гласот на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, кој, според ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Нови „бомби“ се објавени утрово на Јутјуб каде се слуша лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, кој според името на една од снимките, имал тајна средба со ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Овие 2,5 години видовте како од петни жили се трудиме да ја растуриме таа структура и кула од партиски влијанија и пипци кои ги пуштиле низ судството и ...
  сите 231 | | | веќе видена

  Универзитетската професорка Тања Каракамишева во емисијата „Заспиј ако можеш” на Алфа телевизија истакна дека гласот на граѓаните мора да има вредност. Не ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Универзитетската професорка Тања Каракамишева во емисијата „Заспиј ако можеш” на Алфа телевизија истакна дека гласот на граѓаните мора да има вредност. Не ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Универзитетската професорка Тања Каракамишева во емисијата „Заспиј ако можеш" на Алфа телевизија истакна дека гласот на граѓаните мора да има вредност. Не ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Универзитетската професорка Тања Каракамишева во емисијата „Заспиј ако можеш” на Алфа телевизија истакна дека гласот на граѓаните мора да има вредност. Не ...
  сите 28 | | | веќе видена

  На ден пред завршување на изборната кампања објавена е нова аудио бомба на јутјуб насловена “ да се слушне вистината“ во која зборува лидерот на СДСМ. Од ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Мафијашкото трио од Струмица Заев – Китанов – Андреевски го цедела буџетот на општина Струмица и граѓаните на Република Македонија од 2011 година до денес. ...
  сите 19 | | | веќе видена