HD

  во

  Дизајн и екран кои воодушевуваат, подобрена камера и високи перформанси по ултра достапни цени! Компанијата Самсунг Електроникс ( Samsung Electronics Co., Ltd. ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Компанијата GoPro го претстави новото семејство на акциски камери Hero 7, а првите впечатоци откриваат дека фокусот оваа година е ставен на едноставноста на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Најбрз интернет на светот има Сингапур, а најбавен Јемен, додека Македонија се наоѓа помеѓу трите последни места во земјите од регионот, кога е брзината на ...
  сите 40 | | | веќе видена