Деми

  во

   Деми Мур користи специјални светилки за кожата да ѝ изгледа подобро кога е дома, а Кирстен Стјуарт гаси цигари дури и во саксиите со цвеќе. На црвениот ...
  сите 2 | | | веќе видена

  М инистерството за образование и наука и СОНК денеска во В ладата ќе потпишат спогодба за утврдување на најниската плата за најнискиот степен на сложеност за ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Палавата буцка беше ќерката на едниот од главните четири лика, Габријела Солис, која одлично ја толкуваше убавата Ева Лонгорија. Ликот на Хуаните го глумеше ...
  сите 2 | | | веќе видена

   Историјата е полна со бизарни здравствени навики. Во минатото дури и јадењето сомелени мумии или правењето домашен лек од делови на телото, како што наводно ...
  | | веќе видена

  Фантазијата е моќна сексуална алатка која предизвикува голема возбуда и страст. Многу почесто слушаме за машките фантазии и за тоа што мажите посакуваат во ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Пред помалку од две недели, пејачката Деми Ловато беше хоспитализирана поради предозирање со опојни средства. Откако нејзините блиски извори се обидуваа да ...
  сите 2 | | | веќе видена