Даунов

  во

  Кејт Грант, 20-годишната девојка од Ирска со Даунов синдром, стана заштитно лице на козметичката куќа „Бенефит“. Оваа компанија ја избра Кејт откако ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Расел О Грејди е името на човекот кој после 32 години служба во Мекдоналдс во Сиднеј се пензионираше. Но, оваа вест и не би била нешто посебно, доколку не ја ...
  сите 4 | | | веќе видена

  20 годишната девојка со Даунов синдром, Кејт Гранt стана ценет модел и бренд амбасадорка на козметичката куќа Бенефит. Кејт живее во Северна Ирска, добитничка ...
  сите 7 | | | веќе видена

  20 годишната девојка со Даунов синдром, Кејт Грант стана ценет модел и бренд амбасадорка на козметичката куќа Бенефит. Кејт живее во Северна Ирска, добитничка ...
  сите 7 | | | веќе видена

   „Не дозволувам Дауновиот синдром да ме дефинира. Јас сум Кејт!“, вели инспиративната девојка од Ирска. Кејт Грант (20) е девојка со Даунов синдром од Ирска, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Министерството за труд и социјална политика соопшти дека унапредувањето на правата и овозможување подобри услови за лицата со попреченост било и останува ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Со новиот Закон за социјална заштита се воведуваат две целосно нови услуги за лицата со попреченост Лична асистенција и услугата Домашна нега. Правото за ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Министерството за труд и социјална политика соопшти дека унапредувањето на правата и овозможување подобри услови за лицата со попреченост било и останува ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Унапредување на правата и овозможување подобри услови за лицата со попреченост беше и останува приоритет на Министерството за труд и социјална политика и ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Унапредување на правата и овозможување подобри услови за лицата со попреченост беше и останува приоритет на Министерството за труд и социјална политика и ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Унапредување на правата и овозможување подобри услови за лицата со попреченост беше и останува приоритет на Министерството за труд и социјална политика и ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Унапредување на правата и овозможување подобри услови за лицата со попреченост беше и останува приоритет на Министерството за труд и социјална политика и ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Министерството за труд и социјална политика соопшти дека унапредувањето на правата и овозможување подобри услови за лицата со попреченост било и останува ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Министерството за труд и социјална политика соопшти дека унапредувањето на правата и овозможување подобри услови за лицата со попреченост било и останува ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Министерството за труд и социјална политика соопшти дека унапредувањето на правата и овозможување подобри услови за лицата со попреченост било и останува ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Унапредување на правата и овозможување подобри услови за лицата со попреченост беше и останува приоритет на Министерството за труд и социјална политика и ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Унапредување на правата и овозможување подобри услови за лицата со попреченост беше и останува приоритет на Министерството за труд и социјална политика и ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Министерството за труд и социјална политика соопшти дека унапредувањето на правата и овозможување подобри услови за лицата со попреченост било и останува ...
  сите 30 | | | веќе видена