Дакота

  во

  Нафтата денеска се тргува за цена под 43 долари. Цената „падна“ поради загриженоста дека нагло зголемување на бројот на новозаразени, особено во Соединетите ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп во својот говор по повод Денот на независноста најави победа против „радикалната левица“ и истакна дека земјата ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп во својот говор по повод Денот на независноста најави победа против „радикалната левица” и истакна дека земјата ...
  сите 93 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп во својот говор по повод Денот на независноста најави победа против „радикалната левица“ и истакна дека земјата ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп во својот говор по повод Денот на независноста најави победа против „радикалната левица“ и истакна дека земјата ...
  сите 95 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп во петокот ги нападна „разјарените толпи“ кои се обидуваат да ги урнат спомениците на личностите од периодот на ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Доналд Трамп изјави дека историјата на САД се наоѓа под опсада на крајнолевичарскиот фашизам во својот говор што го одржа во подножјето на Маунт Рашмор по ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Поддржувачите на новиот „екстремно левичарски фашизам“ во Соединетите Американски држави сакаат да ја уништат историјата на земјата и „да ја соборат ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Поддржувачите на новиот “екстремно левичарски фашизам“ во Соединетите Американски држави сакаат да ја уништат историјата на земјата и „да ја соборат ...
  сите 43 | | | веќе видена