Бујар

  во

  Вицепремиерот за европски прашања, Бујар Османи, денеска ги брифирал претставниците на земјите членки за состојбата со безбедноста на македонската граница ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Вицепремиерот за европски прашања, Бујар Османи, денеска ги брифирал претставниците на земјите членки за состојбата со безбедноста на македонската граница ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Вицепремиерот за европски прашања, Бујар Османи, денеска ги брифирал претставниците на земјите членки за состојбата со безбедноста на македонската граница ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Вицепремиерот за европски прашања, Бујар Османи, денеска ги брифирал претставниците на земјите членки за состојбата со безбедноста на македонската граница ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Вицепремиерот за европски прашања, Бујар Османи, денеска ги брифирал претставниците на земјите членки за состојбата со безбедноста на македонската граница ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Вицепремиерот за европски прашања, Бујар Османи, денеска ги брифирал претставниците на земјите членки за состојбата со безбедноста на македонската граница ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Вицепремиерот за европски прашања, Бујар Османи, денеска ги брифирал претставниците на земјите членки за состојбата со безбедноста на македонската граница ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи денеска во Брисел изјави дека не гледа аргументи со кои земјите членки би можеле на јунскиот Совет да го ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи денеска во Брисел изјави дека не гледа аргументи со кои земјите членки би можеле на јунскиот Совет да го ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Вицепремиерот за европски прашања, Бујар Османи, денеска ги брифирал претставниците на земјите членки за состојбата со безбедноста на македонската граница ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи денеска во Брисел изјави дека не гледа аргументи со кои земјите членки би можеле на јунскиот Совет да го ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи денеска во Брисел изјави дека не гледа аргументи со кои земјите членки би можеле на јунскиот Совет да го ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Заменик претседателот на Владата, задолжен за европски прашања, Бујар Османи во на средбата со високата претставничка на Европската унија за надворешни работи ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи во рамките на посетата на Брисел оствари средба со Еврокомесарот за проширување и соседска политика ...
  сите 65 | | | веќе видена