Банско

  во

  На заедничкиот состанок со градоначалникот на општина Струмица Коста Јаневски, тие ја искажаа нивната подготвеност да излезат и да гласаат на референдумот на ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Најубавите девојки градат кули и градови околу себе и се убиваат себеси во љубовта кон самите себеси. Тие го бараат принцот на белиот коњ, оној кој ќе ги спаси ...
  | | веќе видена

  Според тврдењето на Марјан Мирчески, сопругот од кого Елена Велеска, како што тврдеше пејачката, се разведува поради семејно насилство,мајката не знае каде и ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Со заедничка понуда до поголема промоција и повеќе туристи. Прекуграничните региони од Македонија и Бугарија започнаа здружено да ги промовираат локаните ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Евтини летови до Барселона, Лондон и Ваксјо само до октомври годинава. Единствената нискобуџетна авиокомпанија во земјава ги укинува своите летови до овие ...
  сите 26 | | | веќе видена

  За 95 деца се обезбедени услови за вонинституционално сместување, вели Министерството за труд и социјална политика. Според податоците од Министерството подобро ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Турската агенција Тика донираше специјално возило за транспорт на корисниците на услугите од Заводот за рехабилитација Бања Банско. Станува збор за комбе од ...
  | | веќе видена

  Во присуство на министрите за труд и социјална политика Мила Царовска и за здравство Венко Филипче, како и на градоначалникот на општина Струмица, Коста ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Од почетокот на септември до крајот на декември десетте „туристички јазли“ од Македонија и Бугарија од мрежата „Прекуграничен забавен центар“ ќе им понудат на ...
  | | веќе видена