Бакрачески

  во

  Општина Охрид за нецела година откако дојде новата локална власт го намалила долгот кон разните доверители за над 100 милиони денари, но градот не може сам ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Пациент во критична состојба пред неколку дена е префрлен од Охридскиот центар за кардиоваскуларни заборувања на Клиниката за кардиологија во Скопје, затоа што ...
  | | веќе видена

  Пациент во критична состојба пред неколку дена е префрлен од Охридскиот центар за кардиоваскуларни заборувања на Клиниката за кардиологија во Скопје, затоа што ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Пациент во критична состојба пред неколку дена е префрлен од Охридскиот центар за кардиоваскуларни заборувања на Клиниката за кардиологија во Скопје, затоа што ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Пациент во критична состојба пред неколку дена е префрлен од Охридскиот центар за кардиоваскуларни заборувања на Клиниката за кардиологија во Скопје, затоа што ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Најголемата опозициска партија ВМРО-ДПМНЕ по долги години практицирање на власт живее турбулентни денови особено по петочното гласање во парламентот за ...
  сите 128 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Охрид Јован Стојаноски, цела година чита препишани говори од неговиот претходник Никола Бакрачески, пишува порталот Охрид1 . Првпат, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Градоначалникот Јован Стојаноски цела година читал препишани говори од неговиот претходник Никола Бакрачески. Е не, нови ќе ви смислуваат. повеќе
  сите 3 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Охрид Јован Стојаноски, цела година чита препишани говори од неговиот претходник Никола Бакрачески, пишува порталот Охрид1.Првпат, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Охрид Јован Стојаноски, цела година чита препишани говори од неговиот претходник Никола Бакрачески, пишува порталот Охрид1. Првпат, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  „Кардиолошкиот Завод“ од Охрид, по повод Светскиот ден на срцето, што годинава се одбележува под мотото „МОЕТО СРЦЕ… ТВОЕТО СРЦЕ”, вчера вечер беше осветлен во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Охрид, 2. октомври 2018 (ИНПРЕС) – Како дел од активностите за прослава на Светскиот ден на срцето, охридскиот „Кардиолошки Завод“ синоќа беше обоен во црвено. ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Заводот за третман на кардиоваскуларни заболувања од Охрид, по повод Светскиот ден на срцето што годинава се одбележува под мотото „И моето срце, и твоето ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Кардиолошкиот Завод од Охрид, по повод Светскиот ден на срцето, што годинава се одбележува под мотото „Моето срце… твоето срце“, беше осветлен во црвено. На ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Кардиолошкиот Завод од Охрид, по повод Светскиот ден на срцето, што годинава се одбележува под мотото „Моето срце… твоето срце“, беше осветлен во црвено.На ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Заводот за третман на кардиоваскуларни заболувања од Охрид, по повод Светскиот ден на срцето што годинава се одбележува под мотото „И моето срце, и твоето ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Заводот за третман на кардиоваскуларни заболувања од Охрид, по повод Светскиот ден на срцето што годинава се одбележува под мотото „И моето срце, и твоето ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Кардиолошкиот завод од Охрид, по повод Светскиот ден на срцето, што годинава се одбележува под мотото „Моето срце… твоето срце“, беше осветлен во црвено. На ...
  сите 25 | | | веќе видена