Асоцијацијата

  во

  Од индустријата за приредување на игри на среќа во републичкиот и локалните буџети на Македонија минатата година се влеале 253 милиони евра Асоцијацијацијата ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Министерот за здравство Венко Филипче утрово се сретна со претставници од Здружението на лекари специјализанти, Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Министерството за здравство ќе се труди да обезбеди пари за исплата на дежурства за сите специјализанти, како и пари за покривање на придонесите за здравствено ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Од индустријата за приредување на игри на среќа во републичкиот и локалните буџети на Македонија минатата година се влеале 253 милиони евра Асоцијацијацијата ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Министерот за здравство Венко Филипче денеска се сретна со претставници од Здружението на лекари специјализанти, Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари ...
  сите 43 | | | веќе видена

  По реакциите на архитектите за несериозниот проект за зелен покрив на Градскиот трговски центар (ГТЦ) и Комората на архитекти на Македонија најави дека ќе го ...
  сите 30 | | | веќе видена

  21.02.2019, Скопје – Швајцарската Програма за зголемување на пазарната вработливост, по повод Светскиот ден на туристичките водичи, промовираше веб платформа ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Министерот за здравство Венко Филипче денеска се сретна со претставници од Здружението на лекари специјализанти, Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче, утрово се сретна со претставници од Здружението на лекари специјализанти, Асоцијацијата на специјализанти и ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Откако пред само две години пред лицето на јавноста беше претставен првиот веб-регистар на туристички водичи во Македонија, направен со помош од Швајцарската ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Швајцарската програма за зголемување на пазарната вработливост, по повод Светскиот ден на туристичките водичи, промовираше веб платформа за резервација на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Министерот за здравство Венко Филипче денеска се сретна со претставници од Здружението на лекари специјализанти, Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Министерот за здравство Венко Филипче денеска се сретна со претставници од Здружението на лекари специјализанти, Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Министерот за здравство Венко Филипче денеска се сретна со претставници од Здружението на лекари специјализанти, Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари ...
  сите 43 | | | веќе видена