Андреј Петров

  во

  Музичката програма на фестивалот „Охридско лето“ продолжува вечерва со концерт на симфонискиот оркестар на Бријанск од Русија. Руската вечер ќе се одржи во ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Музичката програма на фестивалот „Охридско лето“ продолжува вечерва со концерт на симфонискиот оркестар на Бријанск од Русија.Руската вечер ќе се одржи во ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Музичката програма на фестивалот „Охридско лето“ продолжува вечерва со концерт на симфонискиот оркестар на Бријанск од Русија. Руската вечер ќе се одржи во ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Во предворјето на црквата „Света Софија“, вечерва концерт ќе одржи симфонискиот оркестар на Бријанск во рамките на 59. издание на фестивалот „Охридско лето“. ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Во предворјето на црквата „Света Софија” вечерва концерт ќе одржи симфонискиот оркестар на Бријанск во рамките на 59. издание на фестивалот „Охридско ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Електронското дуо Андреј Иваноски и Бојан Иваноски познати како Cyrillic направија ремикс верзија на евровизиската песна „Proud“ на Тамара Тодевска. Ремиксот ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Клиничката болница „Аџибадем Систина“ по повод Месецот на карциномот на кожа, меланом, викендов овозможи 100 бесплатни прегледи на бенки за своите пациенти. ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Секоја нова „бенка” или секоја постоечка бенка што се менува и почнува да расте, да крвави треба да предизвика внимание за да се дојде на доктор, вели доктор ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Учениците од средното општинско училиште “Ѓорче Петров”, Крива Паланка и нивните ментори кои изминатата недела освоија први места на државните училишни ...
  сите 8 | | | веќе видена