Аљаска

  во

  Во обид да ја заживее кампањата за реизбор американскиот претседател Донад Трамп синоќа во говор пред толпа од повеќе илјади лица на планината Рашмор, се ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во обид да ја заживее кампањата за реизбор американскиот претседател Донад Трамп синоќа во говор пред толпа од повеќе илјади лица на планината Рашмор, се ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Во обид да ја заживее кампањата за реизбор американскиот претседател Донад Трамп синоќа во говор пред толпа од повеќе илјади лица на планината Рашмор, се ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Во обид да ја заживее кампањата за реизбор, американскиот претседател Донад Трамп синоќа во говор пред толпа од повеќе илјади лица на планината Рашмор, се ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Властите на американскиот град Ситка, сојузна држава Аљаска, ќе одлучуваат за судбината на статуата на основачот на градот Александар Баранов, во јули или во ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Научниците се загрижени од зголемената популација на дабари на Аљаска и на други места во Арктикот. Биолозите и климатолозите ја набљудуваaт интересната заемна ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Властите на американскиот град Ситка, сојузна држава Аљаска, ќе одлучуваат за судбината на статуата на основачот на градот Александар Баранов, во јули или во ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Научниците се загрижени од зголемената популација на дабари на Аљаска и на други места во Арктикот. Биолозите и климатолозите ја набљудуваaт интересната заемна ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Русија – најголемата земја на светот која се протега од источна Европа до северозападна Азија. Излегува на дури 12 мориња, 3 океани и се граничи со 18 држави. ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Нафтата која се излеа во рускиот дел на Арктичкиот круг стигна до езерото од кое тече река севервено кон океанот, објавија денеска официјални лица. Резервоар ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Природата нѐ одмара, ги зголемува нашиот имунолошки систем и креативноста. Секоја прошетка во природа ни открива нешто ново, ни предизвикува чудење и восхит, а ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Истражувач-авантурист пронајде скриено ковчеже во пределите на Карпестите Планини во САД. Богатството чини околу еден милион долари и му припаѓа на познатиот ...
  сите 5 | | | веќе видена