Средба Заев- Ахмети во седиштето на СДСМ

Во седиштето на СДСМ во тек е средба на Заев со Ахмети, по што се очекува викендот состанок на тесното партиско раководство на ДУИ кое ќе ги разгледува сите можносости околу учеството во новата влада. Заев веќе се сретна со лидерот на БЕСА, Касами кои изјави дека неговата партија нема да учествува во влада во која има луѓе кои се под истрага од СЈО. Социјал- демократите не очекуваат никакви сопки ...

⇐ DailyМРТ ⇒