Во Сити мол донирајте топла облека за бездомните лица:

општение на Скопје сити мол: Од денес 10. 01. 2017 во Skopje City Mall ќе биде поставен пункт за собирање на донации за лицата бездомници, на кои периодов поради ниските температури им е потребна дополнителна заштита и помош. Собраните донации на дневна основа ќе се предаваат во прифатниот центар за бездомници на Црвен крст на град Скопје во Момин поток. Пунктот ќе биде отворен денес од 16:00 и ...

⇐ DailyРепортер ⇒