СИТЕЛ: 70 камиони заглавени на Евзони поради лошото време во Грција

Околу 70 товарни возила заглавени кај граничниот премин Богородица. Поради лошото време и состојба на патиштата грците од два часот по полноќ ја затвориле границата. Еден од заглавените камионџии за економски.мк соопштил дека немаат информација до кога ќе останат. Им кажале само дека патиштата во Грција не се проодни поради снегот. Колоната целосно го блокирала меѓуграничниот простор. И од ...

⇐ DailyПрес 24 ⇒