СДСМ: Велјаноски и Иванов не смеат да ги штитат криминалните платформи на Груевски

Државата мора без одложување да профункционира! Демократските процеси е неоходно да продолжат, стои во соопштението на СДСМ. Институциите, пратениците и политичките партии имаат обврска да ја спроведат мнозинската волја на граѓаните кои на 11 декември јасно се изјаснија за промени. Блокадите во Собранието, поттикнувањето тензии меѓу граѓаните и насилства што водат кон целосна парализа на државата ...

⇐ DailyПозитив ⇒