Патиштата на истокот проодни за сообраќај

Сите магистрални и регионални патни правци на Истокот се проодни, информира првиот човек на регионалната подружница на „Македонија пат“, Кире Коцев. - Прочистени се патиштата и сега за сега немаме никаква забрана- изјави Кире Коцев, директор на „Македонија пат“-подружница -Штип Континуирано се чисти и патот до Плачковица и ски центарот Пониква, каде е зголемена фрекфенцијата на возила. - Тој ...

⇐ DailyСител ⇒