ЛДП: Кожув да се прогласи за заштитено подрачје (ВИДЕО)

На трибината одржана завчера во Гевгелија, „Аргументи за претсојниот референдум - против рудниците на планината Кожув“, потпретеседателот на Либерално-демократската партија, Зоран Шапуриќ, помеѓу другото, истакна дека принципите на одржлив развој подразбираат економски развој, кој е целосно усогласен со висок степен на заштита на животната средина и грижа за здравјето на луѓето. Геолошките ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒