Караџовски: Оцените за судиите се од доверлив карактер

Зад затворени врати Судскиот совет го разгледуваше барањето од повеќе кандидати за претседатели на Врховен и Кривичен за повторно оценување поради незадоволство од оценките на вонредното оценување кое беше спроведено во декември. На самиот почеток на расправата претседателот на Советот Зоран Караџовски соопшти дека екс претседателката на Врховниот суд Лидија Неделкова доставила писмено барање во ...

⇐ DailyТВ Нова ⇒