АХВ поведе прекршочна постапка против сопственикот на кучињата што искасаа дете во Кичевско

Детето, кое беше искасано од глутница кучиња, вчера почина во болница од здобиените повреди Агенцијата за храна и ветеринарство

⇐ DailyТелеграф ⇒