Отворена изложбата „Народите од долината Омо“ во Битола

Во организација на Амбасадата на Франција во Република Македонија и францускиот Конзулат во Битола е отворена изложбата „Народите од долината Омо“, чиј автор е Доминик Готје, советник во Француската амбасада и дипломат.Дипломатот Готје повеќе од четири децении освен со дипломатија се занимава и со фотографирање, а најголем дел од неговата фотоархива е поврзана со неговиот дипломатски престој и ...

⇐ DailyА1ON ⇒