PharmaNEWS

Секое патување е ново дожување! Но, честите патници можат да искусат физиолошка десинхронизација предизвикана од трансмеридијанско патување помеѓу различни ...
сите 2 | | | веќе видена

Ц ела година го исчекуваме годишниот одмор. И токму кога ќе се упатиме кон посакуваната дестинација, одморот може да се претвори во вистинска ноќна мора затоа ...
сите 2 | | | веќе видена

Ставањето на тетоважа може да доведе до неочекувани компликации ако вашиот имунолошки не функционира правилно-предупредуваат лекарите во списанието BMJ Case ...
сите 2 | | | веќе видена

Со кој вид на храна можете да ја одржите вашата мотивација преку целиот работен ден? В кусно и фино! Една брза и лесна закуска што може да им се допадне дури и ...
сите 29 | | | веќе видена

Со Антигравитацискиот фитнес движете се слободно во секој правец на отворен простор. Едноставно-Оригинално-Сосема автентично „Антигравити фитнес – Победете ја ...
сите 4 | | | веќе видена

Пробиотиците се исклучително битни бидејќи истите овозможуваат баланс на бактериите во дигестивен систем П овраќање и дијареа можат да бидат предизвикани од ...
сите 3 | | | веќе видена

next