PharmaNEWS

Има огромен број на истражувања што се спроведуваат за да се дознае кои соединенија и мириси кои што ги произведуваат луѓето би можеле да бидат (по)атрактивни ...
сите 5 | | | веќе видена

Бебето ги користи вашите ресурси па затоа е потребно е да внесувате витамини и минерали З а време на бременоста е неопходно внесување на витамини и минерали ...
сите 3 | | | веќе видена

Секое патување е ново дожување! Но, честите патници можат да искусат физиолошка десинхронизација предизвикана од трансмеридијанско патување помеѓу различни ...
сите 2 | | | веќе видена

Ц ела година го исчекуваме годишниот одмор. И токму кога ќе се упатиме кон посакуваната дестинација, одморот може да се претвори во вистинска ноќна мора затоа ...
сите 2 | | | веќе видена

Ставањето на тетоважа може да доведе до неочекувани компликации ако вашиот имунолошки не функционира правилно-предупредуваат лекарите во списанието BMJ Case ...
сите 2 | | | веќе видена

next