PharmaNEWS

Променете го Вашето мени и навиките во исхраната. Јадете помали оброци 3-5 пати на ден. К рај е на јануари а повеќе месечното претерување со храна и алкохол ...
сите 3 | | | веќе видена

Симптоми на брадикардија се замор, слабост, останување без здив, несвестица, вртоглавица, проблеми со меморијата и проблеми со спиењето Б радикардија е ...
сите 2 | | | веќе видена

Многу убавици од светот беа подложни на овој третман, а една од нив е контроверзната Ким Кардашијан! „В ампирскиот-лифтинг“, исто така познат како ПРП плазма ...
сите 5 | | | веќе видена

Тестот са огледало останува најдобар експеримент развиен за да се испита појавата на ЈАС-концептот кај доенчињата. Д о ден-денес, „тестот со огледало“ останува ...
| | веќе видена

За лекување и заздравување на повредите на главата кај децата е потребно подолго време бидејќи тие се покревки од возрасните. П отресот на мозокот кај ...
сите 7 | | | веќе видена

Спортистите кои се занимаваат со екстремни спортови често ги нарекуваме адреналински зависници, луди или екстремисти, затоа што често пати го ризикуваат своето ...
сите 2 | | | веќе видена

Работата во нашето секојдневие С è почесто сме соочени да гледаме млади луѓе кои изгледаат уморно, со предвремено остарена кожа и темни кругови под очите. Во ...
сите 3 | | | веќе видена

next