PharmaNEWS

Постои разлика помеѓу нормалните и безопасни промени во меморијата и сериозното губење на меморијата што може да го отежни вообичаениот начин на кој се ...
сите 2 | | | веќе видена

П робиотиците имаат широк спектар на позитивни дејства. Во прв ред воспоставување рамнотежа на целокупниот метаболизам, надополнување на терапијата при земање ...
сите 2 | | | веќе видена

Техниката за автологна хондроцитна имплантација одобрена од ФДА. Идеално решение за пациенти кои се во своите 20-ти и 30-ти години и се соочуваат со ран ...
сите 26 | | | веќе видена

Светскиот ден на бубрегот оваа година се поклопува со Меѓународниот ден на жената поради што овогодишната кампања го носи симболичното име „Kidneys & Women’s ...
сите 20 | | | веќе видена

next