PharmaNEWS

Финските истражувачи имаат добар предлог за зачувување на топ форма и без активно вежбање Н е се чувствувате дека сте во форма да вежбате? Опуштете се финските ...
сите 23 | | | веќе видена

Како да препознаете дали бебето има запек И згледот на столицата на бебето е често под инспекција на неговите родители. Тоа не е без причина. Од изгледот на ...
сите 3 | | | веќе видена

Двојките што планираат семејство треба да ги избегмнуваат газираните пијалаци бидејќи тие може да влијаат на плодноста на двата партнери. Н ова студија ...
сите 9 | | | веќе видена

Идеален тренинг што буквално може да ви го спаси животот! „П рифатен од страна на FBI и SWAT , Крав Магата е присутен низ спортските сали ширум целиот свет и ...
сите 3 | | | веќе видена

„Алкалоид“ со раст на консолидираниот извоз од 9%, раст на консолидираната нето добивка од 7%, инвестиции во износ од 357,3 милиони денари и 51 нови ...
сите 48 | | | веќе видена

С е проценува дека заразени се повеќе од 50% од возрасната популација во развиените земји, односно 80% до 90% од населението во земјите во развој. Заболени ...
сите 4 | | | веќе видена

next