Изговори кои ја уништуваат кариерата на еден менаџер

Можеби мислите дека делегирате, но вие всушност избегнувате или занемарувате одговорност. Еве што всушност треба да кажете. Работите напорно за да изградите добра репутација како менаџер. Затоа преземате нови проекти и делегирате одредени задачи на другите. Мислите дека сте поставиле се да оди како што треба и тогаш ќе направите забелешка што се чини дека го почешала некој на погрешен начин - и ...

⇐ DailyФактор ⇒