Ахмети: 99 пати ќе размислиме, 100-тиот ќе пресечеме

Ќе одигра ли Али Ахмети во интерес на партијата и Албанците, е клучната дилема во ДУИ, во исчекување партискиот претседател да седне со мандатарот и лидер на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, на преговори за новата влада. Дознаваме дека Централното претседателство на ДУИ денеска во 13 часот ќе расправа со какви позиции ќе настапи во преговорите за новата влада или, како што вели партискиот лидер ...

⇐ DailyДневник ⇒