Архива на вести за 22 Август 2017

Од Универзитетската клиника за трауматологија, ортопедски болести, анестезија, реанимација и интензивно лекување и Ургентен центар информираат дека петмина ...
сите 203 | | | веќе видена

Универзитетската клиника за трауматологија, ортопедски болести, анестезија, реанимација и интензивно лекување и Ургентен центар (ТОАРИЛУЦ) информираат дека ...
сите 203 | | | веќе видена

Нејасен, но во секој случај енергичен дипломатски потег со потенцијал за долгорочни и сериозни негативни последици, е чекорот на официјален Белград со кој МНР ...
сите 381 | | | веќе видена

„Моето правило гласи сета своја интима да ја чувам за себе и тоа ќе биде така. Во прашање е голема љубов од моја страна, но јас во љубовта секогаш давам се од ...
сите 12 | | | веќе видена

ПРОДОЛЖУВА ПРИСЛУШУВАЊЕТО ВО МАКЕДОНИЈА Познавачи тврдат дека причината за неочекуваната, остра и многу сериозна реакција на официјален Белград е ...
сите 7 | | | веќе видена

( Фото: Carl Court / AFP ) Во отворено писмо упатено до ОН, научници и иноватори од 26 држави ги повикуваат Обединетите нации да донесат забрана за развој на ...
сите 13 | | | веќе видена