Американскиот заменик помошник државен секретар Брајан Хојт Ји смета дека изјавите за создавање „Голема Албанија“ претставуваат само неодговорна реторика, но ...
сите 7 | | | веќе видена

На кеј “Македонија” од левата страна засадена беше палма на јавна површина која се наоѓа помеѓу тротоарот и колективното домување поставено долж кејот. Поминаа ...
| | веќе видена

Поради обилните врнежи од дожд во подрачјето на зафатите на „Стара река“ на Кожуф планина и неможноста филтрите да го извршат неопходното прочистување на ...
сите 5 | | | веќе видена

Професионалните кумановски пожарникари скокаа на воздушна перница демонстрирајќи како да се спасат луѓето при пожар на височина и гаснеа почетен пожар со ...
сите 3 | | | веќе видена

Од почеток, со јасни напомени до вештите лица, е вратен предметот во Основен суд Битола, со кој ЗК Пелагонија го тужеше ЈП Стрежево за еден милион евра оштета. ...
сите 5 | | | веќе видена

next