Нема да бидат преземени никакви активности во врска со проектот Скопје 2014 се додека не биде направена целосна анализа која ќе се темели на меѓународна ...
сите 17 | | | веќе видена

На Шарпланинскиот масив во месноста Лешница со градежна механизација се отворени два патни правци. Едниот од Долна до Горна Лешница а другиот од Долна Лешница ...
сите 9 | | | веќе видена

Сите молчат за тоа кој е одговорен за грешките при изградбата на двата автопати. За тоа колку направените пропусти ќе ја зголемат цената, што всушност ќе значи ...
сите 112 | | | веќе видена

next