Итните реформски приоритети за евро-атлантските интеграции се единствената тема на утрешна седница на Владата, на која ќе присуствува и евро-комесарот Јоханес ...
сите 137 | | | веќе видена

Нема да бидат преземени никакви активности во врска со проектот Скопје 2014 се додека не биде направена целосна анализа која ќе се темели на меѓународна ...
сите 37 | | | веќе видена

На Шарпланинскиот масив во месноста Лешница со градежна механизација се отворени два патни правци. Едниот од Долна до Горна Лешница а другиот од Долна Лешница ...
сите 12 | | | веќе видена

next