Ниту една партија нема поднесено иницијатива за продолжување на конститутивната седница на Парламентот која беше одржана на 30 декември и на која беа само ...
сите 16 | | | веќе видена

Уште не заврши целосната примена на законските одредби за намалување на штетните гасови од индустриските капацитети, се прават подготовки за нова регулатива. ...
сите 16 | | | веќе видена

Претседателот на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски во интервју за Хрватската радиотелевизија, објавено вчера, вели дека со прифаќање на платформата на албанските ...
сите 6 | | | веќе видена

next