Не само за трите фирми контрактори, милионски суми за чистење на снегот трошела државата и за користење на сопствени ресурси. Телма дојде до неколку годишни ...
сите 57 | | | веќе видена

Следната недела на аукција на хартии од вредност државата ќе бара нов заем од домашните кредитори. Ќе бидат понудени едногодишни државни записи со камата од ...
сите 3 | | | веќе видена

Расте бројот на фирми кои имаат долгови кон државата,се намалува бројот на должници физички лица но расте и долгот кон државата.На новата т.н листа на срамот ...
сите 78 | | | веќе видена

Четири недели по завршувањето на рочиштето во СЈО се уште не стигнале од судот записниците и актите и решенијата од првото рочиште за случајот со насилствата ...
| | веќе видена

Дефектот во топлотната мрежа поради кој без парно греење во текот на вчерашниот ден останаа дел од граѓаните во Центар и Карпош е отстранет и испораката на ...
сите 122 | | | веќе видена

next