Почина југословенската легенда - дури сега се дозна дека српскиот пејач и е син

Смртта на славниот југословенски уметник, Зоја Беголи, го откри потеклото на српскиот пејач Реља Поповиќ. По долга и тешка болест таа почина на 2 јануари, а дури тогаш се дозна дека раперот и шејач и е нејзин син. За смртта и загубата не се огласија ни Реља ни неговата сопруга, ќерката на Весна Змијанац, со која неодамна добија бебенце. Мајката на пејачот беше балетска икона во Југославија и ...

⇐ DailyСител ⇒