За мерак: Печени тиквички со моцарела и печурки


Необично, но вкусно вариво готово за ручек. 3 лажици масло 300 гр портокалова тиква 100 гр црвена пиперка 1 мешавина за фино вариво 100 гр кељ 60 гр пченка 1 ...
| | веќе видена | слични

Крцкави топчиња кои ќе ги обожавате! 500 гр компири 1 јајце 150 гр фета сирење магдонос 2 парчиња млад кромид 100 гр презла брашно сол бибер Компирите ставете ...
| | веќе видена | слични

Состојки Тесто: 300 гр фино бело брашно 30 гр шеќер 150 гр путер кора од портокал 1 белка (30 гр) 35 мл млеко 30 гр мелени бадеми Oдозгора: 4 нектарини 2 ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Додека од власта зборуваат за интеграции, ја купуваат „Соравија“ додека тие се колнат лажно во европските вредности, им течат тендери и набавки, додека тие се ...
сите 358 | | | веќе видена

По вчерашниот прв круг од седмите претседателски избори, Киро Глигоров остана единствениот претседател избран во прв круг, од осамостојувањето до денес. На ...
сите 161 | | | веќе видена

Кандидатот за претседател Стево Пендаровски денеска беше помеѓу граѓаните на општина Арачиново. Пред присутните, Пендаровски порача дека во досегашниот мандат ...
сите 229 | | | веќе видена

Денешниот изборен ден помина мирно во фер и демократска атмосфера, но сепак се случиле некои помали проблеми на изборните места, соопштуваат од Изборениот штаб ...
сите 231 | | | веќе видена

Следува период на променливо облачно време со повремени локални врнежи од дожд, информираат од Управата за хидрометеоролошки работи. Во четврток и петок на ...
сите 231 | | | веќе видена

Секој ден начнуваме некоја тема, тоа не значи дека не ја претставуваме целата програма. Денеска нѐ покрена штрајкот на Фондот за здравствено осигурување, ќе ја ...
сите 77 | | | веќе видена

Кандидатот за претседател на ГРОМ и актуелен градоначалник на скопската општина Карпош, Стевчо Јакимовски, на вчерашниот прв круг од претседателските избори ...
сите 446 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

За мерак: Печени тиквички со моцарела и печурки

Од:
До кого (е-маил):
Порака: