Sony Xperia L1 планиран за Европа со пониска цена

Sony Mobile го регистрираше новиот смартфон од пониските класи Xperia L1 кој доаѓа многу невообичаено дури четири години подоцна како наследник на Xperia L, но подобро доцна отколку никогаш. Засега не се познати неговите технички карактеристики освен што Xperia L1 ќе биде наменет пред се за европскиот пазар со нешто пониска цена.

⇐ DailyТелефони ⇒