Телефони

Џејмс Хауелс е 35-годишен ИТ-инженер од Велс, кој го фрлил уредот со сите негови биткоини , ненамерно. Тој го расчистувал својот дом во 2013 година и имал два ...
сите 16 | | | веќе видена

А1 Македонија ја најавува најновата активност за сите свои пост пејд корисници кои со активирање на услугата Е-сметка добиваат можност да освојат пакет со ...
сите 18 | | | веќе видена

Група на корисници во САД покренаа колективна тужба против Amazon затоа што сметаат дека група на издавачи на електронски книги одржувале вештачки превисоки ...
сите 18 | | | веќе видена

Кинеската компанија Хуавеј покрена правна постапка против одлуката на шведскиот суд која е во полза на регулаторот на домашната мрежа ПТС. Во пресудата на ...
сите 11 | | | веќе видена

next