Телефони

Роботите не ги заменија келнерите, туку и помагаат на јавноста да се запознаат со технолошките достигнувања. Роботите во будимпештанскиот кафе-бар Enjoy можат ...
сите 10 | | | веќе видена

Компанијата ја достигна највисоката вредност на брендот во својата историја. Дојче Телеком ја одбрани позицијата – највреден телекомуникациски бренд во Европа. ...
сите 13 | | | веќе видена

next