Телефони

Нештата драстично се променија од почетоците на социјалната мрежа на Марк Цукерберг. Сега многумина сакаат да ги избришаат своите профили, па затоа ве ...
сите 4 | | | веќе видена

Речиси 30.000 луѓе, вклучувајќи ги научниците, докторите и организациите за заштита на човековата околина, потпишале петиција на сајтот 5gspaceappeal.org , со ...
сите 3 | | | веќе видена

За да имате повеќе реакции и коментари на Фејсбук , треба промислено да објавувате, да не е тоа претерано многу материјал со слики и видеа и мора да знаете ...
сите 7 | | | веќе видена

next